Informatie/prijs

Wanneer u een airbrush van uw huisdier wilt laten maken of een ander dier, heb ik een goede kwaliteit foto nodig, liefs meerdere foto’s waarbij details van bv. de ogen en vachtstructuur goed zichtbaar is.

U kunt de foto’s zelf brengen, of deze mij per post toesturen. Indien u de foto’s per email naar mij toestuurt dan is het belangrijk dat de foto’s in Jpeg bestandsformaat van minimaal 800 kb worden toegestuurd. In overleg met u zal ik beslissen welke foto gebruikt kan worden. U kunt aangeven in welk formaat en op welk materiaal u de airbrush wilt hebben. U ontvangt altijd een bevestiging van de gemaakte afspraken, dit om misverstanden te voorkomen.

Mijn airbrush prijzen zijn laag die ik hanteer en zo heb je al snel iets unieks voor een leuke prijs. Aibrush doe ik als hobby en bereken dan ook echte hobby prijzen.

Uw opdracht is bevestigd als de aanbetaling (een redelijke prijs) is afhankelijk van grootte en materiaal op mijn rekening is bijgeschreven.

Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over de airbrush (wat overigens nog nooit is voorgekomen). U bent dan niet verplicht deze af te nemen en het resterende bedrag te betalen. De aanbetaling gebruik ik dan wel als vergoeding van de gemaakte kosten.

Aflevering van de airbrush kan via de post of u kunt het persoonlijk komen afhalen. Wanneer u ervoor kiest om de airbrush per post te laten versturen dan dient de betaling vooraf te gebeuren en zijn de verzendkosten en verpakkingsmateriaal voor uw rekening.

Prijzen van de airbrush zijn via email op te vragen.

info@airbrushroossenden.nl